Γυμναστήριο Body Art Fitness Gym στη Θεσσαλονίκη

Το γυμναστήριο Body Art Fitness στη Θεσσαλονίκη αποτελεί τα τελευταία τρία χρόνια τον απόλυτο προορισμό άσκησης και εκγύμνασης μακριά από τη ρουτίνα και το στρες της καθημερινότητας, δίνοντας άλλη διάσταση στην έννοια της γυμναστικής και ισορροπώντας σώμα και πνεύμα.

Αποκτήστε την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε βελτιώνοντας τη ζωή σας και τη φυσική σας κατάσταση μέσω της γυμναστικής και των προγραμμάτων του Body Art Fitness. Διαβάστε περισσότερα ένα άλλο ενδιαφέρον άρθρο εδώ!

Το γυμναστήριο μας αποτελείται από χώρους υψηλής ποιότητας και αισθητικής, πολλών τετραγωνικών μέτρων. Ο χώρος εκγύμνασης είναι 700 m2 και ο χώρος για τα ομαδικά προγράμματα είναι 280 m2. Επιπλέον, διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και το πλέον εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο βρίσκεται πάντα στον χώρο του γυμναστηρίου και είναι στη διάθεση σας για να σας καθοδηγήσει με το πρόγραμμα και τις ασκήσεις σας. Παράλληλα είναι ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών του και στοχεύει στο να καθοδηγήσει τη προσπάθεια σας για ψυχική και σωματική ευεξία.

Εάν λοιπόν τα γυμναστήρια που έχετε δει μέχρι σήμερα σας φαίνονται απρόσωπα και δεν ικανοποιούν τις ανάγκες σας, το Body Art Fitness έχει δημιουργήσει για τα μέλη του ένα ξεχωριστό πρόγραμμα άθλησης, εποπτευόμενο από πεπειραμένους γυμναστές, που θα απογειώσει τη διάθεσή και τη φυσική σας κατάσταση και κοστίζει από 24 ευρώ το μήνα.

Speak Your Mind

*